Bakexperiment

På lördag har jag bjudit hem mina tjejkompisar på brunch. Sliten småbarnsmorsa pallar ej "sen" middag. Och då vill vi ju så klart ha en massa glutenfritt som även jag kan äta 😍 Jag gillar egentligen varken att baka eller laga mat så det är rätt häftigt att jag bestämde mig för att experimentera i köket. Även om jag höll det på min nivå.  Här har vi alltså huvudingrediensen! Så mitt "experiment" gick ut på att smälta den här chokladen och blanda med olika saker för att se vilken som är tillräckligt god för att vara med på lördags. Ks åsikt är ju så klart alltid viktig för mig men i och med att han fastar tycker han ju i princip allt är gott på kvällen när han äter. Därför lät jag även mina föräldrar testa. Den enda som jag litar på är ärlig är väl egentligen pappa eftersom mamma är så snäll och inte vill såra mina känslor ❤️ Där är pappa och jag lika, rakt på bara, haha!  Den här var kokos och mörkchoklad. Inte jättegott om jag ska vara ärlig. Den mörka chokladen och kokosen ihop blev att chokladen var lite för mörk och kokosen lite för söt. Men det verkar som att detta var alla andras favorit. Den här innehåller samma choklad och saltade jordnötter. Gott. Ingen annan tyckte den här var godast. För min del hade den gärna fått vara mer salt.  Nu när ni ser min köksnivå, har ni några bra baktips?