Cupcake brownies

12 CUPCAKESBrownie Cupcakes200 g mandlar175 g smör1 1/2 dl strösocker1 1/2 dl ljust muscovadosocker1 1/2 dl kakao av god kvalitet1/2 dl ljus sirap1 nypa salt1 1/2 dl vetemjöl1 tsk bakpulver3 ekologiska ägg100 g mörk kvalitetschoklad 70% Lättvispad grädde till servering Sätt ugnen på 200 grader.Koka upp vatten och lägg i mandlarna och låt koka i 1 min. Häll över dem sedan i ett durkslag och häll kallt vatten över och börja sedan skala. Lägg dem sedan på en kökshandduk och låt dem torka.Vispa smör, strösocker och muskovadosocker krämigt.Rör ner kakao, sirap och salt. Blanda vetemjöl med bakpulver.Vispa ner ett ägg i taget och vänd sist i vetemjölet i smeten.Hacka chokladen grovt och rör ner den tillsammans med mandeln i smeten.Placera ut pappersformar (i en muffinsplåt) och fyll formarna till 2/3 med smet.Sänk ugnstemperaturen till 175 grader.Grädda i mitten av ugnen cirka 20 minuter. Prova med en sticka, de ska vara lite kladdiga i mitten.Servera med grädde och färska hallon.   Innan dessa godingar åkte in i ugnen!  Färdiga :)   Serveras med en klick grädde och kan säga att dessa smakade ljuvligt :)