Daimbiskvier

Till 20 st biskvier….Det här behöver du :200 g mandelmassa1/2 dl socker1 äggvita150 g smör1,5 dl florsocker1,5 dubbeldaim1 tsk vaniljsocker1 äggula150 g mjölkchoklad1/2 dubbeldaimGör så här: Riv mandelmassan. Blanda ihop med socker och äggvita. Klicka ut små bottnar på en bakpappersklädd plåt. Grädda i 175 grader, ca 10-20 minuter tills de fått en fin färg.Vispa ihop rumsvarmt smör med övriga ingredienser till en slät kräm. Hacka dajmen och rör ner den i smörkrämen. Bred smöret lite toppigt på undersidan av mandelbottnarna. Ställ i kyl eller frysen minst en timme.Smält chokladen på svag värme. Doppa biskvierna i chokladen, vrid dom lite så att överflödig choklad rinner av. Strö på lite hackad dajm som dekoration.Förvaras i kyl (det går även bra att frysa dom).Chokladen ska inte vara för varm när du chokladdoppar, då rinner den nästan av biskvierna.       Alla ingredienser man behöver :)   Smörkrämen på med daim i.       Efter 4 h slit så är dem äntligen färdiga och så goda.  Jätte lätta att göra :)