Mini prinsesstårtor

Tårtbottnar 3 ekologiska ägg2 1/2 dl strösocker1 tsk vaniljsocker100 g smör1 dl mjölk3 1 /2 dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 nypa salt   Gör såhärSätt ugnen på 175 grader.Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.Smält smöret, häll i mjölken och blanda det med äggsmeten.Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner det i smeten. Placera ut i muffinsformar på en muffinsplåt o grädda i ca 15 min. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna.   Fyllning   Vaniljkräm och hallonsylt   Vaniljkräm   1/ dl strösocker 2 msk majsstärkelse 3 dl mjölk 3 äggulor 2 tsk vaniljsocker   Värm upp alla ingredienser   När alla tårtbottnar har svalnat så ta ur dem ur muffinsformen och skär varje muffins i 3 delar. Sen lägg ett lager vaniljkräm och hallon på bottnarna och sätt ihop. Låt de bottnarna stå med fyllningen under natten så de står till sig.   Dagen efter - Vispa grädden hårt och lägg på varje mini prinsesstårta och kavla ut små runda plattor (marsipan) och klä sedan mini prinsesstårtorna. Strö sedan på lite florsocker ovan på! Njut!