Nyttiga bars

Ingredienser 100 g Milda mat- och bakmargarin 3 msk honung 1 msk mald kanel 1 dl rårörsocker 6 dl havregryn 1 dl solroskärnor 0,5 dl sesamfrön 50 g mandlar, grovhackade 100 g torkad frukt, t.ex tranbär eller aprikoser   Gör såhärSätt på ugnen på 175 grader.Lägg margarin, honung, kanel och rårörsocker i en stekpanna och låt de långsamt smälta samman under omrörning.Lyft av stekpannan från spisen och tillsätt resterande ingredienser och rör om ordentligt till en slät smet.Häll smeten i en smord ugnssäker form (22cm lång) tryck ned meten jämt i formen med en sked.Grädda i mitten av ugnen i 30 min, eller tills kakan har fått en gyllenbrun färg.Skär upp kakan i 16 lika stora bitar när den fortfarande är ugnsvarm. Låt dem svalna innan de lyfts ur formen.