Homemade granola

Fick ett infall för någon vecka sedan och gjorde müsli, så mycket godare när man gjort någonting själv. Och utöver det vet man ju precis vad som öron den. Sen hällde jag upp den i glasburkar och gjorde egna etiketter.Vad tror ni om att ha med en burk hemgjord müsli till middagsvärden istället för en blomma? Inflyttningspresent kanske till och med? Jag hade blivit glad iaf!  Jättelätt att göra!Strö ut Havregryn, rågflingor, dina favoritfrön och kokosflingor på en plåt. (mängd varierar ju beroende på hur står burk du har, jag brukar måtta upp i buken. Glöm inte att lämna lita plats om du vill ha torkad frukt eller bär blandat i). Häll över lite vatten för att blöta upp blandningen något.Strö över kanel och blanda ihop allt.För sötning föredrar jag honung, mängd väljer du själv beroende på hur söt du vill ha din müsli."Gegga ihop allt"Rosta i ugnen på 175grader i ca 30 min.Klart! Mums Blanda i lite färs frukt eller bär när du äter så tar du den till nya höjder :)Enjoy Nu sticker vi snart ner till Jacks farmor en vecka igen, en vecka här och en vecka där. Måste bara ha ert par koppar kaffe först haha.