Sverige - Schweiz, matchrapport

Match mellan Sverige och Schweiz får avsluta Sveriges JVM-turnering i Obihiro i Japan. Det visar sig att Schweiz är det lag som gör matchens första mål. Målet kommer redan efter dryga två minuter. Det dröjer dock inte mer än halva minuten innan kvittering görs av Lina Ljungblom, assisterad av Waxin och Olsson. 2-1 till Sverige kommer i början av andra perioden och sedan klarar Sverige av att styra matchen. Vi får äntligen höra Sveriges nationalsång i detta JVM. Det känns skönt att avsluta med en väl värd seger. Tre Kronor väljer att på Facebook och Instagram använda sig av en bild från gruppspelet. Bilden visar hur Malou firar ett mål av målen. Känns rörande och fint då Malous JVM avslutats betydligt tidigare, med anledning av hjärnskakningen.  Malou firar segern mot Schweiz med en glass tillsammans med storebror Sixten. Det tycker vi är en seger. /EB