Glad Påsk!

Godmorgon, och Glad Påsk! Jag har precis njutit av frukosten ovan och ligger nu i sängen med datorn på magen och bara jäser. Åkte ner till Lund tidigare i veckan för att spendera långhelgen här med pojkvän, familj och vänner. Jag är ju från Lund från början men har inte bott här på väldigt länge. Dock är de flesta av mina närmsta vänner och familj fortfarande staden trogen, så det är alltid extremt mysigt att komma ner och hälsa på. Förutom att laga god mat, äta god mat och umgås med nära och kära har jag inte mycket planerat. Perfekt helg med andra ord. Den här kokboken är en favorit att bläddra i när jag är hemma hos svärmor. Känner ni till Hugh Fearnley-Whittingstall? Det är en brittisk kock och matskribent som är känd från tv-serien "River Cottage". I den serien tar han sig an utmaningen att bli självförsörjande bonde och uteslutande leva på egenproducerade råvaror. Fascinerande tycker jag! Det kommer så mycket kreativitet ur de begränsningar som det innebär, vilket ofta leder till experimentiell och utmanande matlagning. Det gillar jag :)