Knäckig rabarberpaj

Nu när rabarbersäsongen är här så bakade jag en rabarberpaj med hjälp av Emma. Den blev god. Recept från: https://fredriksfika.allas.se/...Ingredienser:Pajdeg:150 g smör2 dl strösocker0.5 dl ljus sirap0.5 dl vispgrädde3 dl havregryn1.5 dl vetemjöl0.5 tsk bakpulver0.5 tsk saltFyllning:300 g rabarber2 msk strösocker0.5 msk maizenastärkelseDags att baka:Börja med att sätta ugnen på 175 grader över- och undervärme. Skölj och skiva rabarbern och blanda med strösocker och maizena. Lägg rabarbern i en pajform på ca 24 cm i diameter.Smält smöret i en kastrull tillsammans med strösocker, sirap och vispgrädde. När allt är smält så blanda i havregryn, vetemjöl, bakpulver och salt och rör till en jämn smet. Ta av från värmen,Fördela smeten försiktigt över rabarbern i formen och grädda mitt i ugnen i ca 30 min tills pajen är gyllenbrun. Servera med vaniljsås eller glass!