PASTASALLAD MED TONFISK

Fredag! :)Skolan - check. Gymmet - check. Handla - check. Städning - inte check, men det kommer! Efter gymmet (cardio med Netflix ofcourse) åt jag min pastasallad med tonfisk. Supergott (om man gillar tonfisk), enkelt att laga och inte så jätteonyttigt. Känns ju jävligt nyttigt att äta tonfisk med massa grönsaker, men jag är ingen kostexpert så jag ska inte lova för mycket, haha. Du behöver (1 portion):1 burk tonfisk i vatten (170g)1/2 morotKidneybönor1/3 rödlökPenne1msk Rhode Island-dressingSåhär gör du:Sätt på en kastrull med vatten till dina penne. Medan de kokar kan du: finhacka rödlöken, skära upp moroten i halvmånar eller fullmånar, gärna tunna skivor. Häll av vattnet från tonfiskburken och lägg i en liten skål, blanda med Rhode Island-dressingen med hjälp av en gaffel. När pastan är klar, låt den svalna lite och häll i lite olivolja så de inte klibbar ihop. Ner med penne i en tallrik, i med tonfiskgeggan, på med morötter, kidneybönor och rödlök. Klart! Detta brukar jag göra matlådor av, dels för att det går snabbt, dels för att man inte ens behöver värma i micron och dels för att pastan ska svalna innan man äter det. Jag tycker en pastasallad blir mycket godare om pastan är kall! Enjoy och ha en underbar fredag! :)Puss & kram