AIK, VI SES GÄRNA IGEN!

I Söndags så spelade vi årets sista Stockholms derby hemma mot AIK och första hemmamatchen på över 2 år med fullsatt arena. Det var MAGISKT!! Att få se alla fans igen, att inte behöva höra spelarna prata haha, att få höra alla sånger, skrik och glädje igen. Jag önskade verkligen att jag var på plats med dom biljetterna tog ju slut på typ 5 minuter haha, helt förståeligt dock. Jag kan bara föreställa mig hur bra grabbarna mådde av att ha publiken på plats igen och det var nog det som gjorde att vi höll nollan och vann matchen. Första halvlek var väldigt tråkig faktiskt. De smällde lite mellan lagen men inget speciellt hände. Andra halvlek däremot var helt och hållet Hammarbys. AIK hade ingenting att komma med. Efter att vi gjorde 1-0 så tappade AIK allt och vi tog över matchen helt. Vi hade chanser på chanser. Selmani gjorde 2-0 men då var flaggan uppe för offside och på alla bilder på offside linjen så är han inte det. Så domaren dömde bort vårt mål på en fel dömd offside. Det är något av det värsta som finns, när domarna avgör matchen. Hade vi fått 2-0 hade vi punkterat matchen helt med tanke på att AIK inte hade något att komma med. Vi vann matchen med 1-0 och det var så en sjukt underbar känsla. Äntligen tog vi AIK i ett derby, det var ett tag sen. Det svänger om Bajen!