FOTBOLLSSOMMAR 2020

Bild från Fotbollskanalen. Första halvlek. Herregud va Sverige spelade säkert och starkt. Dem spelade verkligen fruktansvärt bra och hade sten koll på allt! Första målet gjordes av Marcus Berg med ett sånt SJUKT starkt förarbete av Forsberg som krigade sig fram med två Rumänska spelare bakom sig, ett långskott mot Berg som stod vi mål och gjorde ett sånt fint häng i luften med ett nickmål. Så bra! 0-2 målet till oss gjordes av Quaison som gjorde en sån fin vändning i straffområdet och sköt in den i mål. Passningsspelet var på topp och dom vann många 1 mot 1 dueller. Aggressivt försvarspel och rörligt anfallsspel av oss.  Andra halvlek. Tyckte att Rumänien fick lite mer boll men det var inte så att dom skapade något farligt för det. Varje gång de kom nära vårat mål så var vi där och försvarade och när de var påväg mot vårat mål var vi ofta där och bröt. Olsen var väldigt säker i vårat mål, han gjorde många fina räddningar och såg till att här ska inte bollen in. I andra halvlek var det dock mindre anfallsspel från våran sida men vi var ändå starka och såg till att Rumänien inte skulle komma förbi oss. För den här matchen var våran!!  Rumäniens publik dock. KATASTROF!! Jättemycket bangers och "knallskott" som dessutom är olagligt. Dem blev varnade igen (hänt innan) och det kan hända att dem spelar utan publik mot Norge. Sen hände en situation när Alexander Isak kom in då publiken började bua och skrika rasistiska saker mot honom. Det är tydligen inte första gången deras publik gör så och fyfan säger jag bara. Det är något som absolut inte får förekomma. Isak fick frågan av domaren om matchen skulle avbrytas men han sa till domaren att det inte var nödvändigt för det är de dom vill och vi är här för att vinna matchen. Så starkt av honom och så rätt!!   VI ÄR KLARA FÖR EM 2020!!!!!!!! <3 Så sjuuuuukt roligt :). Ännu en fotbollssommar!!