MENTALITETEN, ETT RIKTIGT TEAM!

Asså Bajen, det här var ingen bra match. Inte alls. MEN i andra halvlek visade ni en sån sjuk mentalitet. I första halvlek var ni ett helt annat lag. Ni vann inga dueller, för många fel passar och om Ousted inte hade stått i mål hade vi legat under med mer än 1-0 innan paus.. Ert spel fanns verkligen inte och när ni väl sköt bollarna stod ni antingen still eller sprang för långt, som om ni inte ville ha bollen och det fanns noll kommunikation. I paus måste ni ha pratat ihop er ordentligt för i andra halvlek hände det något. Det var fortfarande inge magi för spelet var sjukt ostabilt hela matchen men i andra halvlek såg man helt klart en förändring. Vi gjorde även ett 3 byte som förändrade allt. I andra halvlek såg jag hur ni jobbade med och för varandra. Hur nu jobbade som ett team och tog er framåt som bara ni kan. Ni ville spela, ni ville ha bollen och ni ville göra mål. Chans på chans på chans, några satt inte men några gjorde det och tillslut hade vi vänt och vann matchen med 1-3. Jag var så äckligt nervös sista 10 minuterna att jag inte kunde sitta ner.. men när domaren blåste av matchen kom en sån stor lättnad. Vi skulle absolut inte ha släppt in det målet som Varberg gjorde. Det var en total miss av våra backar men men sånt är livet. 3 poäng och en vinst är det som räknas! Jag vill ge en stor elogé till Ludwigsson! Han sprang skiten ur sig och var överallt under hela matchen, han gav aldrig upp.Imorgon är det derby dags och denna gång mot Djurgården. Jag vet att spöket är med oss denna gång också så nu krossar vi aporna!!