Chocolate Chip Nutella Cake

  Gjorde min egen variant/snabbare och exprementerade med receptet. Men här är receptet jag utgick ifrån.   Ingredienser 200 g Smör, rumsvarmt1.5 dl Brunt farin strö1 dl Strösocker3 tsk Vaniljsocker2 Ägg4.5 dl Vetemjöl1 tsk Bakpulver0.5 tsk Salt2 dl Chokladknappar alt. hackad choklad, mörk2.5 dl Nutella   Gör så här: Börja med att sätta ugnen på 175°C och klä en springform 20 cm, med bakplåtspapper.Vispa smör och farin- samt strösocker fluffigt.Tillsätt äggen och vispa ihop.Rör ihop vaniljsocker med mjöl och bakpulver, arbeta ner det i smörblandningen.Tillsätt chokladen, spara några bitar, arbeta ihop smeten.Smält nutellan på låg värme över vattenbad eller i mikron.Bred ut häften av kaksmeten i formen så att hal botten täcks.Häll över nutelllan och bred ut den över kaksmeten.Klicka ut den sista smeten och bred ut den försiktigt över nutellan.Strö över den sista chokladen.Grädda kakan mitt i ugnen i 25-30 minuter.Kanterna ska vara fasta och mitten lite lös.Låt kakan svalna innan du tar bort kanten av formen.Servera lite ljummen, gärna med en skopa vaniljglass.