Choklad, Apelsin & Cointreau Fudge

  RECEPT:   450 g mörk och ljus choklad (blanda som du själv vill)25 g smör1 burk kondenserad mjölk1 nypa havssalt1 apelsin3 msk cointreau   Förbered genom att klä en form med bakplåtspapper. Ett smart sätt är att klippa till bakplåtspappret så det passar botten. Sedan smörar du kanterna. Ta en form som är ca 15 x 20 cm för en lite högre fudge. Hacka chokladen och smält den försiktigt över ett vattenbad. Riv zest av apelsinen. Smält smöret i en kastrull på låg värme och tillsätt den kondenserade mjölken, salt och cointreau. Låt allt bli varmt under omrörning och rör sist i chokladen, zest från apelsin och saften ifrån en halv apelsin. Rör till en slät och blank smet och häll snabbt upp i formen. Låt stelna i kylen över natten eller några timmar i kylen. Ta sedan upp och skär i kuber. Dem blev dock lite ''skamfilade'' i transporten till Övik.