Devil's Food Mini Cupcakes

Ingredienser 50g Smör1 1/2dl Socker1tsk Vaniljsocker1 Ägg1dl Varmt vatten1/2dl Kakao2 1/4dl Vetemjöl1 Nypa salt1 1/2tsk Bakpulver Chokladsmörkräm   50g Smör1dl Kakao3-4dl Florsocker2 msk Mjölk   Gör så här   Vispa det rumstempererade smöret och sockret mjukt och luftigt. Tillsätt ägget och vaniljsockret och vispa ordentligt till en jämn smet. Blanda samman det varma vattnet och kakaon i en skål. Vispa till det löst sig helt. Vispa sedan ner det i smeten. Sikta ner övriga ingredienser och vänd försiktigt ned dem tills allt blandat sig. Ställ pappersformar i en muffinsplåt och fyll dem till 3/4. Denna smeten räcker till cirka 24st minicupcakes eller 12st normalstora. Grädda den i 180 grader. Minivarianten i cirka 15 minuter och den normala varianten i cirka 25minuter. De är klara när en sticka kommer ut ren. Ta ut dem och låt svalna helt på galler.Chokladsmörkräm Vispa smöret mjukt. Sikta ner kakao och florsocker, vispa ordentligt. Tillsätt mjölk till frostingen får rätt konsistens. Vispa länge till en luftig kräm. Spritsa eller bred på cupcakesen.