Chokladmuffins med vaniljsmörkräm

Här kommer receptet på världens godaste chokladmuffins! För den som gillar riktiga sötsaker är det här magi för munnen! Jag har bakat en hel del i ett par år och sånna här saker är absolut roligast att baka. Det krävs några gånger övningsomgångar för nybörjaren men jag lovar er som säger att ni inte kan baka: Det kan ni visst!Det handlar bara om att vara väldigt precis i måtten. Bakning är kemi. Puss! Chokladmuffins 125 g margarin2 1/2 dl socker2 ägg1 tsk vaniljsocker4 dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 1/2 dl kakao1 krm salt2 dl mjölk Gör såhär: Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret.  Tillsätt mjölk och ägg och vispa ihop. Blanda de torra ingredienserna och rör ned i smeten. Grädda i mitten av ugnen ca. 30 min. Vaniljsmörkräm 150 gram rumstempererat smör2 dl florsocker2 tsk vaniljsocker1 äggulaGör såhär:Vispa smör, florsocker och vaniljsocker med elvisp tills det blivit vitt och fluffigt. Tillsätt äggulan och vispa ytterligare någon minut.Gröp ur muffinsen efter bakning. Spritsa lite vaniljkräm i vardera muffin.Chokladfrosting (Leila Lindholm)60 g mjukt smör5 dl florsocker1 tsk vaniljsocker0,5 dl kakao av god kvalitet100 g Phiadelphiaost1 msk varmt kaffeStrössel eller blommor till garneringGör såhär:Blanda ihop alla ingredienser förutom kaffe med elvisp.Blanda sedan i kaffet. Spritsa med spritspåse för bästa resultat.