Ölbröd och fredag

Välkommen sommarvärme och fredag! Guuu så härligt det är att vakna upp till sol och en temperatur som innebär att jag kan skyffla undan diverse höst/vår kläder. Jag började min morgon med att testa brödet jag bakade igår där en av huvudingredienserna var ÖL!. Konstigt kanske och något nytt för min del. Brödet blev väldigt likt scones-smak och om jag ska vara riktigt ärlig tror jag att det kan få en ännu bättre smak om man väljer t.ex. Guiness, eller någon annan smakrik öl. Då utbudet inte var så stort på systembolaget jag var på igår fick det bli en ganska ljus glutenfri öl. Men gott blev det oavsett. "Lyxade" till det med hallonmarmelad och ojojoj vad smarrigt! Perfekt pålägg för ett sjunkande blodsocker!Idag är det fredag och jag har planerat in en härlig AW på TAK. Har ni varit där? Blir första gången för min del och jag har stora förväntningar. Hoppas ni får en härlig fredag! /Diabeteskvinnan