Jordgubbs- och kokosproteinmuffins med valnöts crunch topping

Gjorde faktiskt mitt alldeles egna recept till dessa goda muffins! Lite inspiration från Tasty Health men gjorde om i princip hela receptet, förutom valnötsströsslet=) Blev lite mer Scones/muffins eftersom de inte har någon sötning (förutom pyttelite honung)   För 14 muffins som jag lyckades få ihop blandade jag:   -2 dl fiberhavregryn -1 skopa jordgubbsproteinpulver -1 skopa kokos & vaniljproteinpulver -2 msk kokosmjöl -2 msk kokosflingor -2 msk solrosfrön -1 tsk bakpulver -1/3 tsk vaniljpulver   -3 ägg -1,5 dl sojamjölk -1 mosad banan -lite lite honung (Eventuellt 0,5 dl stevia men hade inget hemma)   -jordgubbar   Valnötsströssel: - ca 35 g valnötter - 2 msk fiberhavregryn - lite honung - lite kokosolja   Sätt ugnen på 175 grader. Börja med att mixa ihop ingredienserna till valnötsströsslet och sätt åt sidan. Mixa sen alla torra ingredienser till muffinsen i en skål och de blöta i en. Mixa samman skålarna. Skär jordgubbarna i små bitar och blanda i smeten och fördela i 14 muffinsformer. Häll på lite valnötsströssel och sätt in i ugnen ca 20 minuter men håll koll!   Ta ut och låt svalna och njut! :)