En sockrig kaloribomb

Heeej! Hoppas ni har haft en bra midsommarhelg! Den här tårtan hade jag planerat att baka på midsommarafton, men vi åt så mycket annat gott så vi orkade helt enkelt inte med en tårta också. Men tårta kan man ju äta när som helst så det fick bli en tårta dagen efter istället! Jag älskar ju allt som är sötsliskigt så den här tårtan faller mig i smaken. Om ni också är sugna på att baka en Rice Krispies-tårta så har ni receptet här!  Botten: 4 äggvitor3 dl socker3 dl rice krispies Kräm:4 st äggulor1 dl socker1 msk vetemjöl1 dl grädde125 gram smör1 tskvaniljsocker Garnering:4 dl gräddeValfria bär 1. Vispa äggvitor först hårt. Blanda i sockret och vispa lika mycket. Blanda sedan i Rice Krispies försiktigt. Grädda i 125 g ca 1 timme. Låt gärna stå på eftervärme. (jag har lämnar den i ugnen på eftervärme hela natten).2. Koka upp äggulor, socker, mjöl och grädde på svag värme tills det tjocknar. Tag av plattan och rör i smöret och vaniljsockret.3. Bred krämen över den avsvalnade botten.4. Vispa grädden och bred den över tårtan och dekorera med valfri frukt/bär - Jordgubbar, Persikor, Kiwi eller annan frukt efter smak