Ett halvnyttigt treat.

Recept:1 Liten burk kvarg per portionDigistivekex ca 2 per portion1 Guldnougat per portionFärska bärGör så här:Ta fram några fina glas gärna höga! Grunda med att krossa ett digistivekex i botten, beror såklart på storleken av glasen med! Lägg sedan i ett paket kvarg alltså de små, vi testade med vitchokladsmak och halloncheeskake smak! Men det väljer man självklart helt själv! Sedan tar du Guldnougaten från Marabou och hyvlar tunna skivor med en osthyvel och vrider till de som på bilden. Lägg sedan över bären och avsluta med att krossa det sista digistivekexet över alltihop!  Var så sugen på att överraska Marcus med en efterrätt häromdagen men ville inte äta så onödigt onyttigt! Detta var tokgott och dessutom kostar det inte skjortan! Tips för panka studenter är att frusna bär funkar precis lika bra! Det är ju definitivt ett bättre alternativ än en kladdkaka! Uppskattades oerhört mycket och nougat ihop med kvarg var stööört gott! Ni måste helt enkelt testa på det här!