Veckans favoriträtt | tonfisk med sparris & färskpotatis

Den här veckans favoriträtt är definitivt tonfisken jag åt till middag igår. Den här rätten tillagades på ca. 40 minuter och är relativt enkel att tillaga. Det svåraste momentet är väl att tillaga fisken till perfekt stekgrad, men tonfisk är egentligen bara att steka snabbt på båda sidor och sedan är den klar. Fisk är verkligen en så tacksam råvara, det går nästan att servera vad som helst till och det blir automatiskt gott.  Som ni ser serverades tonfisken tillsammans med lite goda tillbehör, åt årets första färskpotatis, sparris, pumpafrön, fetaost, jordgubbar och såklart lite pressad citron över allting.  När vi var och köpte tonfisken fick vi även med två stycken riktigt goda såser, en med vitlök och en med mango + chili. De som står i fiskhandeln är verkligen alltid så trevliga, underbart!  Hoppas ni gillade den här veckans favoriträtt, lite annorlunda från de andra rätterna då jag oftast äter vegetariskt eller veganskt. Ibland äter jag däremot fisk och skaldjur, speciellt under somarhalvåret. Finns ju inget godare än moules frites eller grillad svärdfisk när man sitter på en uteservering vid havet.. Åhh längtar tills dess!  Äter ni kött/fisk/fågel osv. eller äter ni mest vegetariskt/veganskt?