Vegetarisk lasagne med mozarella

  Ikväll provade jag göra en vegetarisk lasagne med mozarella och spenat och den blev faktiskt fantastiskt god och jag kommer nog göra den framför vanlig lasagne hädanefter.   Du behöver: * Lasagneplattor * 500 gram frusen spenat, hackad eller i blad * 1 gul lök * 1 röd paprika * två vitlöksklyftor * 1 burk krossade tomater * 1/2 dl tomatpuré * 1 grönsaksbuljongtärning * 1 dl vatten * två förpackningar mozarellaost på 125 gram vardera * salt, peppar och pizzakrydda efter smak   Hacka lök, vitlök och paprika och stek på medelhög värme utan att löken får färg. Tillsätt sedan den något tinade spenaten och låt sjuda 3-4 minuter. Tillsätt sedan resten av ingredienserna förutom osten/plattorna och låt sjuda i ca 10 minuter.    Bechamelsås: * 2 msk smör * 3 msk mjöl * 5 dl mjölk * lite riven ost   Koka upp samtliga ingredienser och varva plattor, sås och röra, samt skivad mozzarella och sedan in i ungnen på 225 grader i 30-35 minuter. Tillsätt extra mjölk eller vatten om den verkar för torr efter ett tag.   Bon apetit!!