4TH OF JULY - Part two

Som utlovat, fjärde juli del två har  As promised, Fourth of July part two! Jag (Sofia) jobbade under dagen så att resten av mitt amerikanska team kunde få ledigt, snäll chef I know! Anyways, skyndade mig hem fort som bara den när vi stängt klockan 18 för att duka upp. Challan hade så snällt förberett all maten och åkt hem med Zache till oss tidigare och fortsatt förberedelserna, så vi slängde ihop en fin dukning med allt jag köpt och ovanför har  ni resultatet! Så trevligt och passande i tea I (Sofia) was working all day so that the rest of my American team could get the day of, such a nice boss I know ;) Anyways, after closing at 6pm I rushed home to set the table at our place. Char had been so sweet and prepped all the food for us, and her and Zach went over to our place a bit earlier to keep preparing everything. So, as soon as I came home I set the table with all the decor I had bought, and above is the result. I think we did pretty well? At least the theme was on point! Vi dukade utomhus, SÅ HÄRLIGT! Har äntligen tagit tag i att göra något av vår annars så fula baksida här hemma. Startade med förrätt iallafall: smörstekt toast, surkräm (HAHA förlåt, menar så klart gräddfil men vi säger alltid surkräm efter sourcream), röd lök, och caviar. SÅ gott! We set the table outside. SO NICE! I've finally done something with our otherwise very ugly backyard by setting up a table with some chairs and so on. We started the night with an appetizer: butter fried toast, sour cream, red onion, and caviar. YUM! Jag gjorde återigen min peach sangria, den är SÅ god och så uppskattad. Plus att det är så otroligt skönt att bara göra ett stort "bål" som man kan fylla på från istället för att blanda drinkar eller för att bara dricka vanligt vin. Den är gjord på vitt vin, peach likör och ginger ale. SÅ enkelt men så gott! I made my peach sangria as per usual, it's SO yummy and appreciated. And, it's so easy to make a big pitcher or likely with sangria instead of constantly mix new drinks or drinking "just" wine. The sangria is made on white wine, peach liquor, and ginger ale. SO simple but super yummy! Huvudrätt! Alltså det här måste vara den mest klassiska tjej/kompismiddags-maten i mitt gamla umgänge i Sverige haha: Grillad kyckling eller fläskfile, potatisgratäng, bearnaisesås, och en sallad med soltorkade tomater och feta ost. Det var iallafall så otroligt gott och vi kunde på riktigt inte sluta äta haha, blev helt sjukt mätta! Entre! This must seriously be the most typical dinner that we used to cook with my old gang in Sweden: Grilled chicken or likely, potato gratin, bearnaise sauce, and a spring mix with sundries tomatoes and feta cheese. It was delicious and we seriously could not stop eating haha! We all got way too full, but it was worth it obviously. Våra älsklingar!  Our babes! Och vi i något snapchat filter(?). Vi skulle egentligen in till stan och titta på fyrverkerier och gå ut, men vi bestämde oss att det var mycket skönare och trevligare att stanna hemma istället, så det gjorde vi. På morgonen vaknade jag av att killarna båda stuckit till jobbet, och att Char hade städat upp där ute! Sen gjorde jag iordning resten och så var det kalaset över. Helt perfekt sätt att spendera en röd dag! And us, in what I believe is a snapchat filter(?). We were supposed to go into the city to watch the fireworks and then go out, but we decided it was so much nicer to just stay at home, so we did. I woke up when the guys had both left for work, and Char had cleaned up all of outside. We cleaned a little on the inside, and the 4th was officially over. Such a perfect way to spend a holiday!Xx S