LCHF chokladbollskladdkaka!

Sukrin Gold, 500 gram Här snackar vi mumsig måndagsfika med denna galet goda chokladbollskladdkaka, den perfekta desserten att svepa ihop när man inte kan välja mellan chokladbollar och kladdkaka! Här får man verkligen det bästa av två världar, så så SÅ gott och dessutom världens enklaste att göra! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF chokladbollskladdkaka:125 g smör½ dl kakao1½ dl sukrin gold eller söta efter egen smak ½ krm salt2 ägg2 dl mandelmjöl1 dl riven kokosev. 1 msk kallt kaffeBörja med att smälta smöret i en kastrull. Ta sedan av katrullen från plattan och tillsätt kakao och sötning, rör samman ordentligt. Ha i resten av ingredienserna och blanda samman till en jämn och slät smet. Smöra och bröa en 24 cm springform med mandelmjöl (samma teknik som med skorpmjöl) och häll ner smeten. Grädda på 175 grader i ca 10-15 minuter. Låt kakan svalna en aning i formen och garnera med riven kokos. Ät förslagsvis tillsammans med vispad grädde. Ca 10 bitar kaka Sukrin Gold, 500 gram