LCHF chokladbollskladdkaka!

Sukrin Gold, 500 gram Kladdkaka toppad med mumsig chokladbollsmet, två av de godaste och kladdigaste kakorna som tillsammans blir så magiskt gott! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF chokladbollskladdkaka:Kladdkaka:150 g smält smör2 dl mandelmjöl1 dl sukrin gold eller söta efter egen smak1 nypa salt4 msk kakao3 äggSmält smöret i en kastrull, ta av kastrullen från plattan och tillsätt resten av ingredienserna, blanda samman med sked till en jämn och slät smet. Smöra och bröa en 24 cm springform med mandelmjöl (samma teknik som skorpmjöl) och häll ner smeten i formen. Grädda kakan på 175 grader i ca 6-9 minuter och låt sedan svalna en stund i kylskåp innan du börjar med chokladbollsmeten.Chokladbollsmet:200 g rumsvarmt smör2 dl mandelmjöl2 dl riven kokos1½ dl sukrin gold eller söta efter egen smak1 dl kakaoev. 2 msk kallt kaffeKnåda ihop alla ingredienser till en jämn smet och tryck sedan försiktigt ut chokladbollssmeten på den avsvalnade kladdkakan. Garnera ev. med lite riven mörk choklad och kokos. Servera förslagsvis med vispad grädde.ca 10-12 bitar kakaRecept på min andra chokladbollskladdkaka hittar du >HÄR<