LCHF chokladdoppade chokladbollar!

Sukrin Gold, 500 gram Kvällens chokladiga lördagsgott blir en repris på dessa ljuvliga chokladdoppade chokladbollar som barnen verkligen älskar! Galet goda små mumsbitar som är helt perfekta att svepa ihop när det där dundersuget efter choklad faller på! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF chokladdoppade chokladbollar:100 g smör1 dl mandelmjöl1 dl riven kokos3/4 dl sukrin gold½ dl kakao1 tsk vaniljpulverev. 1 msk kallt kaffe100 g mörk choklad 70%Knåda ihop alla ingredienser utom chokladen till en jämn smet, forma sedan till bollar och låt de stelna en stund i kylskåp medans du smälter chokladet över vattenbad. Stick ner ett grillspett i varje chokladboll och doppa sedan i den smälta chokladen. Ställ ner de färdigdoppade chokladbollarna i ett glas och låt stå i kylskåp igen tills chokladen stelnat.ca 10-15 st chokladbollarca 2-3 gram kolhydrater per chokladboll Sukrin Gold, 500 gram