LCHF daim!

Fiber Syrup, Gold, 450gMilk chocolate, 75 g Mjölkchoklad Fyll påskägget med dessa magiska daimkakor! Att göra sin egen daim är inte alls svårt och blir verkligen så himla gott! Vanlig daim är ju knaprig och hård medans denna sockerfria variant blir mer som en frasigt seg daimkola i konsistensen! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF daim:1 dl sukrinmelis1 dl fibersirap gold0,5 dl grädde20 g smör0,5 dl mandelmjölTopping:75-100 g sockerfri mjölkchoklad (jag använder nicks)2-3 msk rapsoljaKoka upp allting utom mandelmjöl i en kastrull och låt sedan smeten stå och småkoka i 35-65 minuter tills den blir riktigt seg, glöm inte att röra runt då och då så den inte bränner fast. När kolasmeten är färdig tar du av kastrullen från plattan och rör försiktigt ner mandelmjöl. Bred ut smeten på en liten bricka klädd med bakplåtspapper och ställ in i frysen tills smeten stelnat en aning. Dela upp smeten i 8 stycken rektangulära daimbitar och ställ in i frysen igen. När daimen stelnat ordentligt smälter du choklad tillsammans med olja över vattenbad och penslar på daimbitarna. Låt dina färdiga daimkakor stelna i kylskåp över natten.ca 8 bitar daim