LCHF jordgubbskladdkaka med smultopping!

Sukrin Gold, 500 gram Denna ljuvliga jordgubbskladdkaka toppad med en härligt crunchig smultopping, blev vårt mumsiga sällskap till fikamyset idag! En otroligt lättbakad kaka som ju är så galet god! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF jordgubbskladdkaka med smultopping:Kladdkaka:150 g smält smör2 dl mandelmjöl1½ dl sukrin gold eller söta efter egen smak1 krm vaniljpulver1 nypa salt3 ägg Smuldeg:50 g kylskåpskallt smör½ dl sukrin gold eller söta efter egen smak1 krm vaniljpulver1½ dl mandelmjöl½ dl grovhackad sötmandelTopping:12-15 st frusna jordgubbarLägg upp jordgubbarna på ett fat så de får tina en aning. Smält sedan smöret till kladdkakan i en kastrull, ta av kastrullen från plattan och tillsätt resten av ingredienserna, blanda samman med sked till en jämn och slät smet. Smöra och bröa en 24 cm springform med mandelmjöl (samma teknik som skorpmjöl) och häll ner smeten i formen. Knåda nu ihop smuldegen i en skål. Klicka ut smuldegen över kladdkakan och lägg sedan ut jordgubbarna. Grädda kakan på 175 grader i ca 13-17 minuter och låt sedan svalna en liten stund i kylskåp. Pudra lite sukrinmelis på kakan och servera förslagsvis med vispad grädde.ca 10-12 bitar kaka