LCHF kärleksmumsbrownie!

Fiber Syrup, Clear, 450g Snacka om fikamys deluxe med denna härligt saftiga kärleksmumsbrownie toppad med den godaste chokladglasyren, drömmen för alla chokladälskare! Superenkel att röra ihop och farligt god! Här kommer mitt recept!Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF kärleksmumsbrownie:100 g rumsvarmt smör1 dl sukrinmelis eller söta efter egen smak1 dl kakao½ dl fibersirap clear1 nypa salt2 ägg1 dl mandelmjölChokladglasyr:1 dl grädde½ dl sukrinmelis eller söta efter egen smak1 msk kakaoTopping:Riven kokosBörja med att vispa smör och sötning krämigt. Tillsätt sedan kakao, fibersirap och salt, vispa en stund till. Ha sist i äggen och mandelmjöl och vispa samman till en jämn och slät smet. Ta ner smeten i en brödform (ca 28x10cm) klädd med bakplåtspapper och jämna till. Grädda kakan på 175 grader i ca 14-17 minuter, se efter med en sticka så att kakan fortfarande är lite kladdig i mitten. Ställ in kakan i kylen tills den svalnat en aning innan du tar ut den från formen och börja sedan med chokladglasyren. Koka upp grädde och sötning under omrörning i en kastrull, tillsätt sedan kakao och låt småkoka i ca 10-12 minuter tills smeten tjocknat en aning. Rör runt då och då så smeten inte bränner fast. Häll den färdiga chokladglasyren över kakan och toppa med riven kokos. Servera förslagsvis med vispad grädde.ca 8 bitar kaka