LCHF kladdkaka med cookie dough!

Sukrin melis, 400 gramMilk chocolate, 75 g Mjölkchoklad Kladdkaka är ju så himla gott och kan verkligen varieras i oändlighet! Idag gjorde jag en klassisk kladdkaka toppad med chocolate chip cookie dough, en magiskt god kombo om du frågar mig! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF kladdkaka med cookie dough:Cookie dough:100 g rumsvarmt smör2 dl mandelmjöl3/4 dl sukrinmelis eller söta efter egen smak1 krm vaniljpulver½-1 dl grovhackad sockerfri mjölkchoklad (jag använder nicks)Börja med att blanda ihop de torra ingredienserna, knåda sedan ner smöret tills du får en jämn och slät deg. Vänd sist ner chokladen. Ställ din färdiga cookie dough åt sidan medans du börjar med kladdkakan.Kladdkaka:150 g smält smör2 dl mandelmjöl1 dl sukrinmelis eller söta efter egen smak1 nypa salt4 msk kakao3 äggSmält smöret i en kastrull, ta av kastrullen från plattan och tillsätt resten av ingredienserna, blanda samman med sked till en jämn och slät smet. Smöra och bröa en 24 cm springform med mandelmjöl (samma teknik som skorpmjöl) och häll ner smeten i formen. Klicka ut din cookie dough över kakan i formen och grädda kakan på 175 grader i ca 6-8 minuter. Låt svalna en stund i kylskåp och servera förslagsvis med vispad grädde.ca 10-12 bitar kaka