LCHF no bake lakritskolapaj!

Fiber Syrup, Clear, 450g Denna ljuvliga no bake lakritskolapaj blev vårt mumsiga sällskap till lördagsmyset ikväll, en riktig dröm för alla oss som älskar lakrits! SÅ galet god och otroligt lättbakad! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF no bake lakritskolapaj:Pajdeg:100 g smält smör2½ dl mandelmjöl1 msk aman prana kokosnötsmjöl½ dl sukrinmelisBlanda samman alla torra ingredienser, ha sedan ner det smälta smöret och blanda tills du får en jämn deg. Tryck ut degen i botten på en pajform, ca 26-27 cm i diameter och en bit upp på kanterna. Låt sedan pajskalet stelna i kylskåp medans du gör kolafyllningen.Kolafyllning:1-2 msk sukrinmelis2 dl fibersirap clear5 dl grädde40 gram smör1 nypa flingsalt1½ msk lakritspulverBlanda ihop alla ingredienser utom lakritspulver i en kastrull. Koka upp under omrörning och sänk sedan värmen. Låt smeten stå och småkoka i 40-65 minuter tills den blir seg, glöm inte att röra runt då och då så den inte bränner fast. När kolan är färdig tar du av kastrullen från plattan och blandar försiktigt ner lakritspulver. Häll sedan kolan över pajskalet och låt stå i kylskåp tills kolan stelnat.Toppa din paj med lite flingsalt innan servering och ät förslagsvis tillsammans med färska hallon och vispad grädde!ca 10 bitar