LCHF saffransrutor!

Sukrin melis, 400 gram Saffransrutor toppade med krämig frosting och riven kokos, är ju något av det godaste jag vet! En riktigt saftig och härlig kaka som är helt perfekt att svepa ihop när man är några stycken då den räcker till många! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF saffransrutor:3 ägg1 dl sukrinmelis2 dl mandelmjöl2 tsk bakpulver1 påse saffran (0,5g)1 dl grädde100 g smält smörBörja med att vispa samman ägg och sötning. Tillsätt sedan alla torra ingredienser och vispa. Ha i det smälta smöret och grädden, vispa en stund till. Häll ner smeten i en 20x30 form klädd med bakplåtspapper och grädda på 175 grader i ca 10-14 minuter. Ställ in kakan i kylen och låt svalna helt innan du börjar med frostingen.Frosting:100 g färskost½ dl sukrinmelis1½ dl vispgräddeVispa samman alla ingredienser tills smeten blir fast och fluffig och bred sedan ut frostingen på den helt avsvalnade kakan. Dela upp kakan i önskade rutor och garnera med riven kokos.ca 25-30 rutor