LCHF semmelkladdkaka!

Sukrin melis, 400 gramMandelmjöl KRAV, 200 gSukrin melis, 400 gramMandelmjöl KRAV, 200 g Idag så svepte jag för första gången ihop en LCHF semmelkladdkaka! Den blev ju SÅ otroligt god, som en stor saftig semla i annan tappning! Här kommer receptet :)Recept på LCHF semmelkladdkaka:Mandelmassa:2 dl mandelmjöl1 dl sukrinmelis1 äggvita (spara gulan)Kladdkaka:2 ägg + äggulan 1½ dl mandelmjöl100 gram smält smör1 msk vispgrädde1 dl sukrinmelis1 tsk kardemummaBörja med att blanda samman mandelmassan. Vispa sedan ner äggen i mandelmassan och sist det smälta smöret. Tillsätt sedan resten av ingredienserna och vispa till en jämn smet. Sätt fast bakplåtspapper i botten på en springform  och häll i smeten. Grädda på 175 grader i ca 15 min. Ta ut och låt svalna helt. Pudra sukrinmelis och spritsa grädde på kakan.Ca 8-10 bitar(Länkar till ingredienserna i receptet hittar du under bilden)Recept på mina LCHF semlor hittar du >HÄR<