LCHF smulpaj med hallon & blåbär!

Sukrin melis, 400 gram En klassisk smulpaj med hallon och blåbär under ett smarrigt smultäcke gjort av mandel och kokos, är ju så himla gott i all sin enkelhet! Servera förslagsvis tillsammans med vaniljgrädde! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF smulpaj med hallon & blåbär:2 dl mandelmjöl1 dl riven kokos3/4 dl sukrinmelis75 gram smörca 250 g frysta blåbär & hallonBlanda först ihop alla torra ingredienser. Sedan knådar du ihop det kylskåpskalla smöret med "mjölet" tills du får en jämn deg. Häll ut frysta blåbär & hallon i en lagom stor form, pudra över lite sukrinmelis på bären och blanda runt. Smula sedan degen över bären. Grädda långt ner i ugnen på 200 grader i ca 15-20 minuter. Låt svalna en stund innan servering.Servera ihop med:3 dl vispgrädde2 tsk sukrinmelis2 krm vaniljpulverVispa upp i en skål.Mums!