SEMLA + CROISSANT = MUMS!

Idag har jag varit nere på stan och fixat lite. Bland annat presenter till en viss syster som fyller 20 år på torsdag! Och då passade jag såklart på att ta en fika på Espresso House! Fettisdagen till ära blev det en semla. Men inte vilken semla som helst! Jag har aldrig riktigt tyckt om semlor. Det blir alldeles för mycket grädde och mastigt och bröd och massa och socker och bara alldeles för mycket. Men på mitt favoritcafé finns en speciell semla: nämligen en croissant fylld med mandelmassa och grädde, med mandlar ovanpå. Och detta var sannerligen en semla för mig! Det var en lättare variant. Fluffig, lagom söt, lagom med mandelmassa, lagom stor. Bara alldeles lagom. En kaffe på det och så var min förmiddag komplett. (Jag lånar en bild från Espresso House, för jag hann äta alldeles för mycket av min egen semla innan jag kom på att jag kanske skulle ha fotat den först.)