10 år

Nu ska ni få veta något som är lite sjukt... vi kör på direkt tänker jag! 😃 För 10 år sen registrerade jag mig på devote och startade en blogg. Den har aldrig publicerats för jag kom aldrig längre än registreringen. Jag valde en annan väg (portal) men drömmen var att blogga för devote.  Så Igår hade jag ett möte med gulliga Isabella Jedler, härlig kvinna och oerhört vacker är hon också men det är ju verkligen att state the obviuous! Och nu bloggar jag här, där jag ville från början. Det tog bara 10 år! Jag vågade inte riktigt satsa och ta för mig på samma sätt då, tur att det inte är ett lika stort problem längre. Jag har velat komma igång med en ny blogg rätt länge men jag har verkligen velat känna att det är rätt tid och rätt portal, this is it. Då har jag med detta inlägg dragit igång bloggen nu! Så roligt och jag kan säga att jag jobbar stenhårt varje dag på flera roliga och spännande projekt. Mer om det senare.  Jag kom precis hem från en vän och kollegas begravning. Någon som fick lämna oss för tidigt, Frank Andersson. När jag träffade Frank första gången hade jag såklart en uppfattning om hur han skulle vara. Jag kanske inte ska förfina det... jag hade en fördom om hur han skulle va. Det har man väl oftast men jag försöker alltid ha ett öppet sinne ändå. Men det dröjde inte länge innan vi satt och skrattade och jag insåg hur härlig han var. Vi hade många fina samtal, han visade mig varenda bild han hade på sina barn i mobilen och han när han bläddrade igenom bilderna hade han ett stort leende på läpparna. Han beskrev deras personligheter och olikheter, man kunde verkligen se hur mycket han älskade dom och det var så fint. Men jag såg också mycket besvikelse, han var besviken och ledsen på sig själv för att han inte funnits där som han velat egentligen. Han hyllade även sin exfru Jeanette och sa så fina saker om henne, det var fint att få höra och det var väldigt fint att få dela den här dagen med dom även om det var lite tungt. Nu ska jag förbereda lite middag, jag tänkte göra en bolognese och jag tycker det blir som godast när man gör det ordentligt och verkligen ger den tid att få stå och puttra länge. Mmm så gott! Jag brukar ha i riven parmesan, det ger en väldigt god smak. Sen ska du såklart toppa med Parmesan också! Haha det märks att jag är hungrig nu, har inte ätit något på hela dagen och just nu är klockan 15:20. Så jag ska förbereda lite middag och sen fortsätta jobba. Ska försöka få upp ett till inlägg senare men jag lovar inget då jag har annat jobb också. Men ambitionen är att få upp ett till inlägg ikväll! Avslutar med en bild, för Frank.