Här kommer bomben

Gott nytt år! GUD va skönt att 2018 äntligen är över, jag har sett fram emot 2019 så länge. Tycker att året gick så himla fort, jag har gjort en hel del saker under 2018 som varit hemligt och jag längtar verkligen tills ni får veta allt som jag jobbat på. Vissa verkar tro att jag bara hittar på när jag säger att jag jobbat med hemliga projekt 😂 Så det är väldigt skönt att ni snart får veta allt! Man kan säga att 2018 jobbade jag i tystnad, jag har varit rätt frånvarande och okonsekvent i mina sociala medier, då tror vissa att man inte gör något. Men rent logisk borde det väl säga att jag har varit upptagen med andra, viktigare saker? Som jobb... vet inte hur vissa människor tänker. Men jag försöker att inte låta det störa mig så mycket 😊 Jag vet ju att alla får se i sinom tid. Jag gillar citatet ”work hard in silence, let success make your noise”. Jag hade en riktigt skön nyårsafton! Jag var ensam här hemma så min bästa vän Melissa kom hit och jag lagade middag åt oss. Det vart hummer till förätt och skaldjurspasta till varmrätt. Vi hade så himla mysigt... vi njöt bara av god mat och varandras sällskap, kollade på film och självklart kollade vi på lite fyrverkerier vid 12 slaget. Jag tog våran stora uppblåsbara madrass och placerade den mitt framför våran gigantiska tv och det vart RIKTIGT hemmabio mys.  Till efterrätt gjorde jag pannacotta, aka pannacottabomben! Och MÅNGA har bett mig om receptet. Det är så löjligt enkelt så självklart ska jag dela med mig utav det 😊 Receptet räcker till 5 portioner och till pannacotta behöver du bara 5 dl grädde och 1 dl Dansukker gelésocker multi. Jag smaksatte min pannacotta med 1 tsk Vaniljsocker. Blanda allt i en kastrull, koka upp under omrörning och låt koka i 1-2 minuter. Häll upp i ett litet glas eller dessertskål, låt svalna och sedan in i kylen någon timme. Detta är perfekt att förbereda redan kvällen innan om man ska ha en middag eller så och man inte vill stressa med allt samma dag. Detta är jättegott att äta bara som det är med färska bär, man kan gröpa up passionsfrukt på, vad som helst är gott till panacotta så här sätter bara fantasin gränser. Det jag gjorde på nyår var att jag toppade min panacotta först med en klick av Keldas vaniljvisp som jag vispat riktigt fluffigt, sen kan jag ett litet lager med krossade digestivekex, en till liten klick vaniljvisp och lite mer digestive på det och sen toppade jag med färska jordgubbar, hallon och blåbär. Voilà, klart! Tanken var inte att dom skulle svämma över haha, men mina dessertskålar var aningen för låga, därav namnet 😂 men det löste jag med en liten assiett under och jag tycker det vart väldigt nice ändå! Svårare än så är det inte, busenkelt och SÅ gott! Men oerhört mäktigt, så man behöver INTE fylla upp för mycket pannacotta per portion. Den är även väldigt god att smaksätta med kakao, kaffe, saffran... vad du gillar bäst helt enkelt. Tycker det är toppen att använda gelésockret från dansukker istället för gelatin och vanligt socker, mindre moment så det underlättar tillagningen och jag tycker personligen att pannacottan får bäst konsistens så också! Tala gärna om för mig vad du tyckte om du provar receptet 😊 Hoppas ni alla hade en lika fin och bra nyårsafton som jag, vad ni än gjorde! Jag har aldrig varit så mycket för att festa och jag dricker nästan aldrig alkohol så för mig var det verkligen så skönt att avstå helt från att festa på nyår. Det är sån hets runt nyår, det ska festas, supas och man måste ha stora planer. Blir en jävla press på unga också, en ung tjej skrev till mig att hon tyckte det va skönt att se att man inte MÅSTE festa på nyår, hon själv kände sig pressad till att gå på fest (trots att hon inte ens har åldern inne för att dricka) för att inte framstå som en tönt. Hon sa även att om hon hade stannat hemma hade hon aldrig vågat ”erkänna” det. Hemskt va? Sånt gör mig på riktigt ledsen... och orolig. Man kan ha precis lika roligt och trevligt utan en stor fest och alkohol! Den som säger något annat har problem 😊 That’s It for now, nästa inlägg kommer lite senare ❤️