HELLÅ

Förra fredagen var jag så här glad! Jag har haft min första praktikperiod i fem veckor som avslutades med att jag höll i en svensklektion för en naturetta, med en VFU-lärare som var där och bedömde min insats. Lektionen gick otroligt bra och utan att gå in på för mycket detaljer så kan jag säga att jag längtar något otroligt efter att ta examen och slänga mig ut i arbetslivet. Snart tre år gjorda, bara två kvar. Glaset halvfullt, glaset halvfullt, glaset halvfullt... Malmö har bjudit på alla årstider på en och samma vecka, ungefär. Ena dagen var det  minusgrader och det krävdes underställ på löprundan, andra dagen kunde jag ha keps och inga vantar. För två helger sedan var jag och Felix i Köpenhamn och myste runt. Komiskt nog hamnade vi på Bæst, en restaurang som tydligen har en av Köpenhamns bästa kockar! Komiskt skriver jag, komiskt undrar ni. Till middag hade jag bokat bord på en italiensk restaurang, men lunchen tänkte vi ta lite på volley. Det slutade med att vi gick typ 28 000 steg för vi bara gick runt och runt och hittade inget ställe som vi kände att vi var sugna på. Sen snubblade vi in på Bæst och efter att vi pratar med Isak, en kompis som är kock, så sa han att de har en känd kock där.  Maten var väl helt okej! Jag är inte känd för att vara någon gastronom utan jag uppskattar god mat och framförallt mycket mat, så även om det var gott så är det inget ställe jag hade åkt tillbaka till bara för matens skull. Vin @ Pompette för jag är ju en influencer. Efter Pompette mötte vi upp Atli och Louise som också befann sig i Copenhagen. Vi tog en öl i Nyhavn följt av middag på Cantina, ett ställe jag ätit på förut och rekommenderar! Det går riktigt snabbt att få in maten, nästan lite för snabbt om det nu kan vara så, och både lokalen och personalen är mkt trevlig. Mmmmhhh ge mig vår. Bye bye