Två snabba och goda vegetariska lunchtips

Tips nr. 1: Kikärtsgryta med kokosmjölk och finkrossade tomater Finhacka en gul lök och stek så den får färg. Tillsätt en tesked gurkmeja, 1/2 tesked curry, lite vitlökspulver, ett kryddmått cayennepeppar och (massor!) salt. Häll i en burk kokosmjölk och 400 g finkrossade tomater, skölj två paket kikärtor i vatten och häll sedan i dessa i stekpannan. Låt allting puttra i ca 10 minuter och smaka av efterhand. :-) Servera med ris! Voilá Tips nr. 2: Quinoasallad med halloumi, bladspenat, sockerärtor, majs, röd paprika och citronolivolja Koka quinoa, stek halloumi och förbered basen genom att lägga upp bladspenat, häll över majs, skär upp paprika och sockerärtor och addera den färdiga quinoan och den stekta halloumin. Ringla citronolivolja över. And that's it!