Hallonmoussetårta

Om man vill ha ett lite nyttigare alternativ till påskdesserten så är denna tårta perfekt! Jag har "uppfunnit" den själv så tyck gärna till om den kan förbättras på något sätt! Den är glutenfri, laktosfri, äggfri och sockret som är i är från hallon och aprikoser.  Du behöver : 2 burkar kokosmjölk200 g frysta hallon150 g osaltade cashewnötter 100 g hasselnötterCa 10 st torkade aprikoserDetta är frivilligt - 2 kryddmått vaniljpulver, inte vaniljsocker Kokosflingor Jordgubbar Gör så här: Ställ in kokosmjölken i kylen en stund. Mixa nötterna och aprikoserna ordentligt och länge. När den är formbar så är den klar. Tryck ut den i en rund form som det går att ta av kanterna på. Platta till ordentligt så det är en jämn grund.  Koka hallonen i en kastrull under omrörning i ca 6 min. Låt svalna. Ta försiktigt det översta tjocka (kokosgrädde) från kokosmjölken och lägg i en skål/bunke. Ta inte med det genomskinliga i botten. Vispa ihop grädde och vaniljpulver tillsammans med hallon, vispa i ca 5 min.Häll över hallonsmeten i formen och ställ in i frysen ca 1-2 timmar. Ställ ut ca 15 min innan servering.  Rosta kokosflingor, skär upp jordgubbar och dekorera tårtan. Enjoy!