Rödbettor i ugn med chévre honung och rostade pinjenötter

Här har ni ett recept på en god förrätt som oftast alltid går hem, eller en bra kanditat till tapas/plockbordet! INGREDIENSER (4 personer)4  rödbetor200 g  getost flytande honung pinjenötter Skala och koka rödbetorna i ca 20 min. Skiva dem tunt, och lägg på ett fat. Getosten skivas tunt och läggs ovanpå, ringla över honung efter tycke och smak. In i ugnen i ca 3-5 min på 250 grader. När osten smält lite så är det klart, rosta pinjenötter i stekpannan och strö över  BEETROOT WITH GOATCHEESE HONEY AND ROASTED PINENUTS4 beetroots200g goatcheesehoneypinenuts peel and cook the beetroot for about 20 minutes. Slice thinly and put on a ovenproof plate. slice the goatcheese thin and put on top. Drizzle some honey over. Put in oven for about 3-5 minutes on 250 degrees celcius. When the cheese has melted its done, roast the pinenuts in a pan and drizzle over.