Chokladsås till frukost

Jag och Martin åt nyss en extremt sen (klockan är 14:33) men extremt god frukost som jag måste dela med mig av innan jag glömmer det. Martin gjorde perfekta pannkakor av ägg, mandelmjöl, grädde, pofiber och jag gjorde en magiskt god chokladsås av:  70% mörk choklad (jag använde en ny ekologiskt från Marabou som jag fick hem i ett bud häromdagen Vispgrädde Lite vaniljpulver Lite honung  I med grädden i en kastrull, bryt ner choklad och smaka av med vaniljpulver och honung. Smält och rör, försiktig så att det inte bränns i botten bara. Häll över pannkakorna och ät med frysta hallon. Mmmmm!  Anledningen till att vi åt så sent är för att vi har spenderat hela förmiddagen med att rensa i lägenheten. Det är galet hur mycket skit man sparar som man tänker ska komma till användning någon dag, men som tre år senare fortfarande ligger längst in i garderoben och bara tar plats för att man helt glömt bort att det ens existerade. Den här gången har jag varit helt obamhärtig och slängt precis allt som jag vet att jag inte kommer använda i den närmsta framtiden. Imorgon kommer en sopfirma och hämtar upp allt, ska bli så skönt!  En annan kul grej som händer imorgon: profylaxkurs! Eftersom varken jag eller Martin var sugna på att gå på en kurs med andra (jag gillar när jag kan få tips och råd face to face) så har vi bokat in en privat kurs, vilket innebär att det kommer komma en barnmorska hit och hålla kursen för oss. Jag har verkligen ingen aning om vad jag kan förvänta mig, men det ska bli väldigt spännande!