Godaste (socker- och mjölfria) kladdkakemuffinsen

Okej, det här är det bästa no-sugar-bakverket jag gjort och smakat. Mmmmmmmmmmmm, det blev precis som man hade önskat. Chokladigt, kladdigt, sött men inte för sött - PERFEKT. Receptet kommer härifrån men behöver inte mer introduktion tycker jag, det får tala för sig själv. Här kommer receptet på världens bästa (sockerfria) kladdkakemuffins:  Kladdkakemuffins (socker- och mjölfria)3 ägg10 dadlar2 dl mandelmjöl1 dl kokosflingor5 msk kakao1/2 dl kokosolja1 msk honung1 tsk vaniljpulver1 tsk bakpulverEn nypa saltSätt ugnen på 175 grader. Mixa dadlar och kokos i en matberedare eller med en stavmixer. Häll i mandelmjöl, kakao, vaniljpulver, bakpulver och salt och mixa lite till, eller blanda för hand. Smält kokosoljan och blanda ner i smeten tillsammans med honung och ägg. Ta fram små muffinsformar och lägg smeten i formarna. Grädda i ugnen i 10 minuter, muffinsarna är fortfarande kletiga. Ställ formen i frysen eller kylen en stund så att de svalnar innan servering. Servera med vispad grädde och färska bär.