Såhär gör du en perfekt mac 'n cheese grilled cheese

Asså jag undrar hur många gravidkilon jag kommer lägga på mig efter den här semestern. Jag äter som en häst just nu, och inte speciellt hälsosamma grejer! Men det hör liksom ihop, semestermode + semestermat. Det är så avslappnande att inte behöva tänka en sekund på vad man stoppar i sig, vare sig det är ett Ballerina-kex, en nektarin, ett hekto godis eller fyra frukostmackor. Så länge jag får i mig lite näring i form av grönsaker och annat som bebisen behöver tänker jag att det får vara okej. Igår när vi kom hem från vår utflykt gjorde jag den här helt sjukt goda mackan på rester från den mac 'n cheese vi gjort till grillningen kvällen innan. Den innehåller: - Mycket grädde- Lite mjölk - Smör + mjöl- Gruyère - Två sorters cheddar - Gräddost - Mozzarella - Inlagd grön chili- Salt & peppar Snabbrecept: Koka upp smör + lite mjöl i en kastrull och blanda runt. Tillsätt grädde och mjölk koka upp till en bechamelsås. Rör i ostarna i bitar en sort i taget så att den smälter och blir till en fin sås. Tillsätt grön chili, salt och peppar. Häll över kokta makaroner i en kastrull. Nu kan du äta den precis som den är om du vill, alternativt lägga den i en ugnsform, toppa med en blandning av ströbröd, smör, parmesan, vitlök, salt och peppar, och grädda i ugnen en stund så att toppen blir krispig. Ät till valfritt tillbehör. Sen när du ska göra grilled cheese dagen efter behöver du ovan nämnda rätt + rostbröd + smör. Lägg makaronerna mellan två bröd (gärna med en liten extra bit cheddar bara för att), pressa ihop och stek sedan på låg-medelvärme i smör. Brödet ska ligga och gotta sig i flera minuter per sida så att osten får tid på sig att smälta och brödet inte bränns.Det var allt. Kör hårt och lycka till!