Kreolsk gryta

Receptet hittade jag från "Allt om mat".Recept 6 personer900 g fläskfilé2 stora eller 4 små starka korvar (typ kabanosser)1 1/2 tsk salt2 krm svartpeppar1 tsk mejram1 msk vetemjöl1 brk syltlök (195 g)1 brk svarta urkärnade oliver (227 g)ca 1 dl hackad ättiksgurka eller cornichons1 röd paprika i strimlor4-5 dl vispgräddeGör så här:Putsa fläskfilén och skär den i tjocka skivor som bultas lätt med handen. Skär korven i skivor och bryn dem i en tjockbottnad gryta.Ta upp korvarna, lägg dem åt sidan och bryn filébitarna i fettet. Krydda med salt, peppar och mejram. Strö över mjölet. Tillsätt syltlök, skurna oliver, hackad gurka och strimlad paprika.Slå på grädden och låt koka 10 minuter. Smaka eventuellt av med spad från syltlöken. Serveras med ris.