Raw kanelbullar

Det här receptet hittade jag på instagram hos guiltfree_living som har en mycket inspirerande sida där hon lägger upp mängder med goda mat och bakrecept utan socker och gluten. Kika gärna in på hennes sida. Recept:Deg:2 dl cashewnötter1 dl havregryn1 dl kokosflingor1 nypa saltKardemumma8 färska dadlar0,5 dl jordnötssmör (utan socker)Fyllning:1 dl mandelsmörKanel8 färska dadlar Gör så här:Rosta cashewnötter, havregryn och kokosflingor i en panna.Häll över i en skål och mixa ihop med övriga ingredienser.Kavla ut till en deg (använd två bakplåtspapper till hjälp. Tryck ihop kanterna med en kniv för att få raka kanter.Bred ut fyllningen och rulla ihop till en rulle. Låt kallna i kylen innan du skär upp i skivor.Jag använde plastfolie och rullade in rullen i den för att rätta till formen på rullen och göra den så kompakt som möjligt.