Tabbouleh på quinoa och halloumi

Det här receptet hittade jag på köket.se. Jag bytte ut bladpersilja mot färsk bladspenat då jag är känslig mot persilja.  Använd en god olivolja och snåla inte med citronen! Recept 4 personer500 g bladpersilja, färsk100 g mynta, färsk500 g tomater1 gul lök1 salladslök1 grön chilifrukt2 dl kokt quinoa1 citron, saft och finrivet skal2 msk olivolja1 romansallad2 förp halloumi (à 200 g)saltolivolja till stekning Gör så här:Plocka bladen från persiljan. Skär persiljebladen fint. Skär även myntan fint.Finhacka tomater, gul lök och salladslök. Skiva chilin tunt.Blanda ihop det hackade med kokt quinoa, finrivet citronskal och citronsaft. Ringla över olivolja och krydda med salt. Blanda runt. Lossa romansalladsbladen. Skär halloumin i bitar. Stek den i olivolja tills den fått fin färg. Servera tabbouleh och stekt halloumi i romansalladsblad.