manchester united tröja av försvararen fabian schaer tjänade schweiz

Objektiv: En tidig mål av försvararen Fabian Schaer tjänade Schweiz en seger 1-0 över debutanter Albanien vars kapten blev utvisad innan halvtid i euro 2016 Grupp A match på Saturday.Switzerland, budgivning för att nå knockout etapper för första gången gjorde i den femte minuten och fick en ytterligare skjuts av ett andra gult kort manchester united tröja för Albanien skepparen Lorik Cana.The Schweiz tog ledningen när målvakten Etrit Berisha rusade ut för att rensa ett hörn, men kunde bara utfall mitt bak Schaer som ökade oemotsagda att huvudet ins. Cana 's uppsägning för en andra gula kort efter en handboll i den 36: e minuten verkade ha mer eller mindre förseglade det barcelona tröja för den schweiziska, vars målvakt Yann Sommer hade briljant stack ut ett skott från anfallaren Armando Sadiku fem minuter earlier.After Cana' s utgång, Schweiz belägrade Albanien mål, även slå stolpen och kunde ha varit två eller tre upp på break.The Flera schweiziska hade chanser i den andra halvan höll ut av Berisha, särskilt i den 66: e minuten när anfallaren Haris Seferović sattes genom med bara målvakten att slå. Med 15 minuter att gå, Albanien 's Italian tränare Giovanni De Biasi kastade på Sokol Cikalleshi som en andra anfallare och inom en minut Sadiku träffade burgaveln från en smal angle.Albania' s Kom gyllene chans att utjämna tre minuter från tiden då substitut Shkelzen Gashi sprang den schweiziska försvaret och hade tid och utrymme att tänka, bara för Sommer att parera hans flytta över bar.It var bara den andra seger för Schweiz Euro final och den första med någon mening eftersom de gick värdar Frankrike på toppen i grupp A. Swiss Granit och Albanien 's taulant xhaka blev de första bröderna att spela mot varandra i en EM. Spelet innehöll även en rad andra aktörer med albanska rötter som kunde ha valt att spela för antingen side.Albanian början fans var mest sång inne i stadion i Lens, bua Periodvis mittfält Xherdan Shaqiri, Valon Behrami och andra de kände borde ha spelat för dem. Köp officiella fotbollströjor barn hos billiga fotbollströjor butik på nätet Køb de mest populære fodboldtrøjer online her, Fodboldtrøjer til børnTrøje til fodbold i børnestørrelser; Vendita nuove maglie calcio a poco prezzo, Non fatevi fregare! Divise, Mute e Completi Calcio e Calcetto: Maglie calcio poco prezzo e Pantaloncini http://katharin.booklikes.com/post/1541624/fotbollstrojor-ham-united-som-kan-leverera-en-saker http://evangeli.bcz.com/2017/03/13/fotbollstrojor-barn-en-53-e-minut-ml-som-harambee/ http://www.sosyaltr.com/humbertoz/blog/fotbollstrojor-barn-inletts-av-uefa-mot-ungern/ http://augustinf.eklablog.com/billiga-fotbollstrojor-tta-match-obesegrad-rekord-under-de-senaste-a128946682 https://hildegar.carbonmade.com/projects/6396364 http://annelies.page4.me/index.html http://frederic.blogghy.com/note/1296751/billiga-fotbollstr%C3%B6jor-ml-var-tillr%C3%A4ckligt-f%C3%B6r.html http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/135126 http://blog.roodo.com/kathalee/archives/61055734.html http://www.pin2ping.com/blogs/564716/21437/fotbollstr-jor-kom-bakifrn-att-s http://esmerald.thezenweb.com/fotbollstr-jor-barn-halv-n-r-de-blste-tminstone-5464368 http://christia.futbolowo.pl/news/article/billiga-fotbollstrojor-framsta-kandidaterna-till-jobbet-och-tillkannagivandet http://sungnila33.allmyblog.com/3-fotbollstrojor-united-s-derby-seger-over-manchester-city.html