Min lunch & middag idag

Hejj, Känns som om det var en evighet sen jag publicerade ett matrecept så här kommer ett. Jag har faktiskt gjort det så enkelt som möjligt här för att alla skall känna att de kan pröva något nytt, som dessutom blir super gott!  Tyvärr har jag ingen bild på lunchen, men det var en blandning på körsbärstomat, gröna oliver, kyckling och pasta. Så inget extra egentligen.Kycklingspasta1. Koka pastan medan kycklingen steks.2. När kycklingen är klar, kasta med 2 vitlöksklyftor. 3. Blanda ner de delade körsbärstomaterna och oliverna i stekpannan. Rör om. 4. När tomaterna är mjuka, häll grädde över, krydda med salt och citronpeppar. 5. Strö över lite (egentligen mycket!) parmesanost, det blir toppengott då! (Kasta med i röran lite basilika, ifall man råkar ha det hemma) Halloumihamburgare  Jag brukar rosta brödet i brödrosten också för att få en lite rostig och knaprig smak. Rekommenderar starkt!  Tzatzikin är gjord på: 2 vitlöksklyftor En skvätt (ca. 1 tsk) citronsaft Halv riven gurka (kom ihåg att pressa ur vattnet ur gurkan med ex. hushållspapper) Turkisk yoghurt Salt och peppar (citronpeppar) 1. Blanda ihop tzatzikin och sätt den i kylskåpet under tiden.  2. Stek den sköljda och skivade halloumin i olja tills den får färg. 3. Skär upp tomat, rödlök, avokado (valbart) och skölj salladsbladen.  4. Ladda upp din burgare med alla ingredienser och eventuellt ketchup och NJUT! TIPS! Om det blir över tzatziki, vilket det högst sannolikt kommer att göra, så den passar utmärkt till stekt naturell kyckling eller veganska biffar! Supergott! Dessutom upplever jag att den nästan är bättre dagen efter då den har fått stått och dragit in alla ingredienser. Kram, julia